dijous, 7 d’abril del 2011

Empreses

Empreses compromeses

El Rebost ofereix a la vostra empresa la possibilitat de col·laborar amb un projecte social de gran impacte, exercint així el vostre compromís social. 

Col·laborar amb El Rebost permet que puguem assolir la nostra finalitat humanitària però també comporta d'altres avantatges:
  • Invertir en la imatge social de l’empresa, vinculant la seva imatge a la d’El Rebost de Terrassa, i les diverses entitats que en formen part.
  • Arribar a un ampli públic objectiu receptor del missatge d’El Rebost, vigent durant tot l’any i especialment intens durant les campanyes periòdiques de recollida o sensibilització.
  • Exercir una política de compromís social incidint en la societat que els envolta.
  • L’Agencia tributaria ofereix rebaixes fiscals per determinades donacions, però cal estudiar els casos de forma particular.
Donacions

El Rebost busca la complicitat de les empreses de forma continuada, però si la vostra empresa pot oferir donatius puntuals al centre, seran molt benvinguts i ben distribuïts.

Acceptem donatius econòmics, assumint nosaltres la compra dels productes que ens fan més falta.

També acceptem donatius en espècies. Si en voleu fer, cal saber que els productes que acceptem són de tipus alimentari o també d’higiène (d’adult o de nadó). En principi no hi ha restriccions al tipus de producte, excepte que la seva data de caducitat sigui de com a mínim 15 dies, per tal de poder-ho distribuir amb eficiència però amb les màximes garanties per a les persones beneficiàries.

No acceptem productes en mal estat.

Podeu fer efectiu el vostre donatiu al compte corrent ES59 00491806942912023860, indicant el concepte "Rebost de Terrassa" i el nom de la remitent.

Assessorament en campanyes

Si la vostra empresa vol organitzar una campanya de recollida de diners o d’aliments per fer-ne posteriorment el donatiu a El Rebost, posem a la vostra disposició el nostre assessorament per tal de planificar una campanya en la qual sigui possible recollir el màxim possible però també oferir el màxim d’informació sobre els objectius, la finalitat i el destí del donatiu.

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per explicar-nos quina campanya teniu previst organitzar.