dissabte, 7 d’abril del 2018

Particulars

Donatius

El Rebost es nodreix, en gran part, dels donatius que empreses, entitats i particulars fan al projecte. Les persones que, a títol particular, desitgin fer un donatiu econòmic, poden fer-lo al compte corrent ES59 0049 1806 94 2912023860, de la Creu Roja, indicant el concepte "Rebost de Terrassa". Agrairíem que ens feu arribar el comprovant de l'ingrés per poder-ne confirmar la recepció.

També es poden fer donatius en espècies directament al Centre del carrer Santa Maria Mazzarel·lo, 94 o a qualsevol dels punts de distribució.

Els aliments que més necessitem són tots aquells que no vénen garantits pel FEAD (Unió Europea) i que considerem de consum bàsic, com poden ser els fruits secs, els cereals, la llet i la llet de nadó (d'iniciació nº 1 o de continuació nº 2).

Xarxa de col·laboradors

El Rebost pretén donar suport a les persones més necessitades, però alhora possibilitar a les persones que ho desitgin la seva col·laboració amb un projecte social com aquest. Per fer-ho, i a banda dels donatius puntuals, hi ha la possibilitat de formar part de la xarxa de col.laboradores d’El Rebost, que periòdicament ens fan arribar una quantitat determinada d’aliments, fet que ens garanteix l’entrada contínua de certs tipus d’aliments.

Voluntariat

Grup de voluntàries de l'entitat Gent Solidària,
desapareguda l'any 2019
El Rebost també us ofereix la possibilitat de participar des del voluntarisat aportant-hi el vostre temps i dedicació.

El Rebost no és una entitat jurídica pròpia, i per tant cal que la participació en el projecte es faci sempre a través d’alguna de les entitats que hi participen (ACAU, Càritas, Creu Roja, Fundació Busquets i Manantial de Vida). Per fer-hi el voluntariat, us recomanem que us informeu sobre els trets d’identitat de cadascuna de les entitats i opteu per aquella que encaixi millor amb les vostres inquietuds.

Un cop us hagueu inscrit a l’entitat, podreu participar al seu programa de repartiment d’aliments i, a la pràctica, ja sereu membres d’El Rebost!