dimarts, 28 de maig del 2013

El 7 i 8 de juny, AJUDA'NS A OMPLIR EL REBOST

El Rebost necessita aliments urgentment per cobrir els propers mesos: vols col.laborar en la campanya de recollida que es farà els propers dies 7 i 8 de juny?



Pots fer-ho de diverses maneres:

Fent-te voluntari/a en algun dels punts de recollida instal.lat en supermercats i hipermercats de la ciutat
Tens 2 canals per fer-ho:
1. Omplint aquest formulari
2. Trucant al 937331244 (Creu Roja) i inscrivint-hi
Tothom qui vulgui participar-hi haurà d'assistir a una sessió de formació prèvia

Si us hi voleu sumar "en família", la Creu Roja organitzarà una activitat al Rebost el dijous dia 6 de juny,  adreçada a famílies amb infants majors de 8 anys que vulguin participar a la recollida durant una estona del dissabte 8 de juny. Les places són limitades. Us hi podeu inscriure escrivint un correu a albert.terrassa@creuroja.org.

Si ets d'una entitat, podeu organitzar un acte per sumar-vos a la campanya. 
De moment, ja hi ha les següents activitats organitzades:

§  Obra de Teatre a benefici d’El Rebost, a càrrec del grup de mares i pares e 6è de l’escola La Roda. Més info a http://projectemomo.blogspot.com.es/p/momo-i-lescola.html
§  Recollides d’aliments organitzades a l'Escola La Roda i a l'Escola El Vapor, del 3 al 7 de juny, i a l'Escola Pia, del 10 al 14 de juny.
§  Recollida d’aliments al Barri de Sant Llorenç (divendres tarda (a la plaça Font de l'Olla) i el dissabte matí (a la Plaça Font de la Pola), en el marc de la Festa Major del barri)
§  Recollida d’aliments a la Fira d’Entitats (Organitza: Polítiques de Gènere) que es farà el dissabte 8 al Raval de Montserrat
§  Acció de solidaritat a iniciativa dels treballadors de Mina Pública d’Aigües de Terrassa i del Comitè Ètic, en el seu Sopar de la Patrona del proper dia 7 de juny
§   Pinxos solidaris a la Festa Major de Les Arenes, la Grípia-Can Montllor. A canvi d'un aliment, l'Associació de Veïns donarà pinxos de truita, a la Plaça García Lorca durant tot el dia.

Fent-te ressò de la campanya a twitter amb l'etiqueta #omplimelrebost

I, sobretot, comprant algun dels productes que demanem i donant-lo en algun dels punts de recollida que trobaràs a gairebé 30 supermercats de la ciutat els dies 7 i 8.