dilluns, 30 de setembre del 2013

FUNDACIÓ MINA LLIURA 3.300 QUILOS D’ALIMENTS AL REBOST



Fundació Mina d’Aigües de Terrassa, atenent a la demanda de les entitats que el gestionen, ha entregat al Rebost, 3.283 quilos de tonyina, brou, cacau en pols i sucre, per import de més de 10.000 euros.

El divendres 27 de setembre, Marià Galí, president del Patronat de Fundació Mina i de Mina-Aigües de Terrassa, ha dut a terme aquest nou lliurament d’aliments per tal que des del Rebost es distribueixin a les persones més afectades per la greu situació de crisi que estem travessant.


A l’acte de lliurament, Marià Gàllego, president de Creu Roja Assemblea local a Terrassa, entitat que gestiona el Centre de Distribució Social d’Aliments de Terrassa, el Rebost, ha expressat “l’agraïment a Fundació Mina, en nom de totes les entitats que l’integren”, i ha declarat que “amb aquest lliurament i amb l’èxit de la campanya Omplim el Rebost del passat mes de juny (amb la que Fundació Mina també va col·laborar), preveuen poder arribar fins a final d’any”. Actualment atenen unes 1.700 famílies i es tem arribar a les 2.000. Per la seva part, Marià Galí, ha “renovat el compromís de Fundació Mina d’Aigües de Terrassa, en la mesura del possible, en aquesta tasca de solidaritat i ajut amb els més necessitats, amb el desig que en un futur deixi de ser necessària”, i finalment Antoni Salvadó, regidor de serveis socials, joventut i lleure, ha agraït “lacol·laboració de la Fundació Mina”, que ha qualificat “d’importància clau”. Afegint que, “la resposta que segueixen donant les entitats socials, esdevé un missatge d’esperança per aquells que ho estan passant tan malament”.

En aquesta ocasió, Fundació Mina, ha volgut respondre directament amb aquest nou lliurament d’aliments, al moment de necessitat que els responsables del Rebost havien expressat.

Aquest ha estat l’ONZÈ lliurament d’aliments que duu a terme Mina-Aigües de Terrassa, mitjançant la Fundació. Des de 2009, any en que s’inicià aquesta activitat concreta, s’han lliurat 87.786 quilos d’aliments a Terrassa, inclòs aquest, per import de quasi 78.500 euros.

Marià Galí, en nom de tots ha agraït novament a l’empresa logística i de transport PICKINGMED, la seva col·laboració en el projecte aportant gratuïtament el transport i la distribució dels aliments fins al magatzem.