divendres, 13 de juny del 2014

Gràcies per ajudar-nos a omplir El Rebost!


La campanya Ajuda’ns a Omplir el Rebost ha assolit l’objectiu de recollir un 10% més que l’anterior edició. En només dos dies, el darrers 6 i 7 de juny, els 490 voluntaris i voluntàries de la campanya distribuïts a 25 establiments han recollit 42.000 kg d’aliments, 4.000 més que els que van recollir en la primera edició de la campanya, el juny de 2013.
En volum, s’han recollit més de 150 palets (un 50% més que l’any anterior), doncs a banda de l'augment de la recollida, cal tenir també present el tipus d’articles que es recollien (alguns més voluminosos) en aquesta edició i la menor alçada dels palets enguany.
 
Durant tota la setmana s'han anat classificant els articles recollits, i el proper dilluns 16 de juny ja s'haurà acabat, en només 4 dies, tota la feina de classificació i de recompte, unitat per unitat, dels aliments recaptats. Aquests mateixos aliments ja s'estan entregant al Rebost, a través d'algunes de les 7 entitats membres.
Qui s'hagués apuntat a la classificació a partir del dia 17, que tingui present que les tasques es dónen per acabades i per tant el Recinte Firal estarà tancat. Fins el dimarts 17 a les 12.30h, però, hi seguirem presents.
D'aquí a pocs dies penjarem a aquest bloc l'enllaç a les fotografies que ens aneu fent arribar.
Moltes gràcies!