dimecres, 5 de novembre del 2014

Apunta't al Gran Recapte




El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària, i també serveix per donar a conèixer la situació que travessa aquest grup, que arran de la crisi econòmica que estem vivint, ha anat creixent. 

La campanya està organitzada per la Fundació Banc dels Aliments i la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya, en conjunt amb les entitats que, desplegades pel territori, són les distribuïdores finals dels aliments entre les famílies més necessitades.

A Terrassa, la campanya permetrà omplir el rebost de 5 de les entitats que formen part d'El Rebost.

Perquè el Gran Recapte sigui un èxit necessitem mobilitzar més de 700 persones, i encara no hi hem arribat: t'hi animes? Pots inscriure't com a voluntari a www.granrecapte.com.


Es calcula que actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones requereixen la nostra solidaritat i capacitat organitzativa per no esdevenir persones marginades. I és per aquest motiu que des dels Bancs d'Aliments es posa en marxa aquest projecte que enguany arriba a la sisena edició.

El Gran Recapte d'Aliments al 2013 va recollir 3.634.000 kg en més de 1.900 punts de recollida i va comptar amb l'ajuda de 20.000 voluntaris. La fita per a l'edició del2014 és tornar a superar els 3.000.000 kgs gràcies a la col·laboració de 20.000 voluntaris.