diumenge, 9 de desembre del 2018

100.000 kgs d'aliments a punt per ser distribuïts

El Gran Recapte, que es va cel·lebrar el passat 30 de novembre i 1 de desembre, va permetre recollir a Terrassa un total de 99.100 kgs d'aliments. Les gairebé 850 persones voluntàries van permetre ser presents a més de 50 punts de recollida de la ciutat, i la feina de més de 300 persones més que els dies següents van estar classificant i fent el recompte dels aliments ens han permès tenir ja a punt per a la distribució entre les entitats de la ciutat tots els aliments, classificats per data de consum i per tipologia de producte.

Aquest any, la col·laboració desinteressada de més de 1000 persones ens han permès fer la feina en un temps rècord, i les entitats ja disposen dels productes per poder-los incloure a les cistelles que es distribueixen des de principis de desembre a les famílies derivades al Rebost.

A totes aquestes persones, i especialment a les escoles El Vapor, Les Salesianes, l'Escola Martí, Joaquima de Vedruna i l'INS Nicolau Copèrnic, volem agrair-los la seva participació i el seu compromís.

100.000 gràcies!