divendres, 3 de juliol del 2020

Nous donatius a la Xarxa!

Membres de Vida Significativa fent entrega dels productes al Rebost

Aquesta setmana han  arribat nous donatius al Rebost, fruit de diverses campanyes que estan en marxa:

Comerç Terrassa Centre ha recollit 600 kgs de productes bàsics a través de les seves botigues asociades.

Vida significativa ha fet un donatiu en espècies, valorat en 300€ aproximadament, de verdura ecològica i procedent de productors de proximitat.

La Gisel, que està darrera del projecte Teixim (@projecteteixim), ha fet una aportació de 120€ aprox, que ha destinat a una compra de productes ecològics i vegans, de km 0, que ens ha fet arribar personalment al Rebost.

L'Ariadna, promotora del projecte Art x Food, ha fet efectiu el donatiu de 314€ recollits amb la venda d'aquarel·les i que ha destinat també a la Xarxa.

El Baròmetre Casteller, amb la col·laboració de Minyons de Terrassa i els Castellers de Terrassa, van fer el passat dia 29 de juny una aportació de productes de Gallina Blanca.

L'associació GAS (Grupo de Apoyo Solidario) farà l'entrega dels productes recollits a la campanya organitzada durant el mes de juny el dissabte dia 4/7.

A totes aquestes iniciatives, moltes gràcies!

Són molts els productes que encara necessitem, així que totes les donacions seran benvingudes. Actualment, necessitem amb urgència arròs, conserves de tonyina i cereals d'esmorzar.