dimecres, 30 d’octubre del 2013

Cerclemón fa una aportació de 1908 pots de cacau en pols

S’ha destinat l’import íntegre de les inscripcions del toneig de pàdel solidari  a la compra de cacau en pols que El Rebost distribuirà a la ciutat.
                           
Aquesta tardor, els esforços de Cerclemón novament s’han destinat a recaptar diners per al Rebost. L’activitat que es va realizar per recollir fons va ser un torneig de pàdel solidari, el passat divendres 5 d’octubre. Els diners recollits a través de les inscripcions s’han destinat a la compra d’aliments perquè siguin distribuïts pel Rebost. Concretament 1908 pots de colacao que es lliuraran a les pròpies instal·lacions del Rebost.


La comissió solidària del Cercle Cecot de Joves Empresaris, Cerclemón, té entre altres objectius el de participar en iniciatives solidàries i col·laborar amb entitats del tercer sector, fundacions i ONG. Entre les últimes col·laboracions realitzades destaquen el suport al programa “Sense Llar” de la Fundació Busquets, amb la campanya solidària de recollida de mobiliari i diners necessaris per rehabilitar una casa amb la intenció d'allotjar-hi persones en situació sense sostre; la col·laboració en la publicació del conte, “La mare i els cavallers contra el càncer” amb Oncolliga; el Salta per a la Marató 2011: jornada infantil celebrada el 8 d’octubre per recollir diners per a la Marató de TV3 o els 4600 litres de llet lliurats també al Rebost l’any passat.

A l'entrega, feta el dimecres 30, hi ha estat present el president de Cerclemón, Oriol Casamitjana, i el president de Creu Roja Terrassa, Marià Gàllego, així com altres membres de Cerclemón.