dilluns, 28 d’octubre del 2013

Col.labora en el Gran Recapte

Els propers 29 i 30 de novembre, torna el Gran Recapte

El Gran Recapte d'Aliments és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d'aquí rebin ajuda alimentària. La campanya del Gran Recapte es du a terme simultàniament pels quatre Bancs d'Aliments de Catalunya amb l'objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades de casa nostra. 



El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya vol també donar a conèixer la situació que travessa aquest grup, que arran de la crisi econòmica que estem vivint, ha anat creixent.

Algunes de les entitats que formem el Rebost som entitats receptores del Banc dels Aliments de Barcelona, i per aquest motiu ens sumem a la campanya organitzant alguns punts de recollida a la ciutat. 

Si no ets membre actiu de cap entitat del Rebost, pots fer-te voluntari/a del Gran Recapte entrant les teves dades a www.granrecapte.com.

Si ets membre d'alguna entitat d'El Rebost, posa't en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic al teu responsable de l'entitat o a albert.terrassa@creuroja.org.