diumenge, 27 de novembre del 2016

Èxit del Gran Recapte a Terrassa

Els més de 50 punts de recollida d'aliments han ajudat a mantenir la col·laboració dels terrassencs. Enguany hi ha unes 700 persones voluntàries

Els terrassencs  han tornat a bolcar-se amb el Gran Recapte. Segons les previsions fetes dissabte a la nit, es superaran els 4 milions de quilos de menjar a tot el país. Terrassa ha col·laborat amb més de 50 punts de recollida d’aliments que han ajudat a mantenir el nivell de col·laboració i solidaritat que l’edició anterior. Manel Llera, coordinador del Banc dels Aliments de Terrassa confirma que la sensació és que les donacions seran iguals a l'any passat "molt similar a l’any, és una rebuda molt gran, la gent ja ens coneix i ja no s’ha d’explicar tant què és el Gran Recapte, la recollida d’aliments”. 

Un any més, la feina dels voluntaris és imprescindible per omplir les banyeres de menjar per enviar-les al Banc dels Aliments. “Des de fa una hora, és l’hora punta i la veritat és que s’està agafant molt menjar, la gent és molt agraïda i molt generosa”, explica la voluntària de Gran Recapte, Georgia Jaumot.

A partir de diumenge començarà la classificació dels aliments al Recinte Firal. Una feina que es preveu que pugui durar uns quants dies i que també necessita voluntaris que es poden inscriure al web granrecapte.com o bé acostar-se al mateix Recinte Firal de Terrassa.

Font: www.terrassadigital.cat