divendres, 17 d’abril del 2020

El creixement d'El Rebost

Com molts altres serveis que estan en la primera línia d'atenció a les persones, i en aquest cas de les persones més vulnerables de la nostra ciutat, les entitats de distribució social d'aliments de Terrassa segueixen donant resposta a les demandes creixents de la població a qui està afectant més directament aquesta crisi, que ja no és només sanitària.

Aquest mes d'abril està previst que es realitzin 2.400 entregues d'aliments (un 45% més del que feia a principis de març), tot i que les previsions canvien cada setmana i les entitats van sumant noves places a la seva oferta per tal de garantir una resposta ràpida a les múltiples demandes que rebem.

Hem incorporat més producte fresc a les nostres cistelles, i procurem que la quantitat de producte sec no disminueixi malgrat l'augment sobtat de la demanda.

Seguim, i seguirem, vetllant perquè qui ho necessiti compti amb un suport bàsic i complementari de productes alimentaris de primera necessitat.

Gràcies a totes les persones que ens doneu suport, i als equips de voluntariat (als de sempre, i als que s'hi han incorporat recentment) que feu que la nostra missió sigui possible.

Cuidem-nos, cuideu-vos.